NESARA/GESARA & Geavanceerde technologieën

Als jij je enigszins verdiept hebt in NESARA/GESARA dan weet je waarschijnlijk al dat dit er aan zit te komen. NESARA staat voor National Economic Stabilization and Recovery Act, deze geldt voor de Verenigde Staten voor Amerika. (Voor ja, niet van… van staat voor de corporatie, in de Republiek hebben we het over de Verenigde Staten VOOR Amerika). Nadat NESARA is uitgerold in de VS, zal deze ook globaal uitgerold gaan worden: de GESARA oftewel: Global Economic Stabilization and Recovery Act.

Het betreft onder andere en herevaluatie van de waarde van geld (terug naar de goudstandaard) en ook een herverdeling van de welvaart. Daarnaast zullen alle onderdrukte technologieën en veel achtergehouden informatie worden vrijgegeven.

Eén van de technologieën zijn de MedBeds, hierbij een geweldige video hierover:

Gene noemt deze niet in de hieronder staande decode maar wel in andere. Lees wat Gene vertelt in de show van UpFront In The Prophetic van 30 december 2020 over NESARA/GESARA en de technologieën en andere waarheden die verborgen zijn gebleven:

“Dat is waarom het document zegt ‘van’ en ‘voor’ Amerika, omdat zij Amerika ingelijfd hebben en er een bedrijf van gemaakt hebben, Raad eens wat Donald Trump heeft gedaan? Hij nam de corporatie over in een vijandige overname! Als je de decode bekijkt die ik gedaan heb over zijn bezoek aan de Westminster Abbey, en hij tekent in feite de Virginia Ledger en hij is nu de president en CEO van de Virginia Company. Hij neemt de Payseur Holdings over….. Payseur is een Frans woord, het betekent betaalmeester. Zij zijn meester over de betalingen. Zij bepalen de uitgave van het geld, hoeveel de Rothchilds krijgen, de Carnegie’s of de Rockefellers, voor al hun onderdanen. De Rothchilds zijn het banksysteem van de wereld, inclusief 52% van de Federale Reserve, de andere 48 % werden verdeeld onder de Rockefellers en de Carnegie’s. De rest van de wereldbank is van de Rothchild familie, maar in werkelijkheid zijn de holdings daarvan de Payseurs. Dus de Rothchilds waren 430 triljoen dollar, de Payseurs 400 KWAdriljoen! Neem ieder persoon die zich mógelijk in die familie zou kunnen bevinden, en verdeel dat geld: zij zouden een biljoen dollar kunnen spenderen per minuut, ieder moment voor de rest van hun leven en niet zonder komen te zitten.

Dit is waar Trump een einde aan heeft gemaakt en deze goud-holdings en dat alles, is allemaal terug in de schatkist van de Verenigde Staten. De hoeveelheid geld wat terug is gekomen naar dit land, en naar andere landen op aarde, die ze geplunderd hebben, is groter dan de Alliantie dacht dat bestond op aarde. Ze hebben zo lang goud weggenomen dat wij niet eens meer wisten hoeveel er bestond. Toen ze onder het Vaticaan de DUMB in gingen, de hoeveelheid goud daarbinnen, 150 mijlen (240 kilometer) aan goud? In een enorme DUMB? Stapel op stapel op stapel, rek op rek, tot aan de top van dit ding… hoeveel goud is dit? Dit is meer goud dan we ooit dachten dat er bestond…

Het is goud dat is weggenomen van de inheemse volkeren van Canada, van dit land, en overal ter wereld. En ze houden ervan om zich om ons te verkneukelen en uit te lachen, dus hielden ze nauwgezette verslagen bij en hielden precies bij waar het allemaal vandaan kwam. En dit kan nu allemaal terugkeren, want nu weten wíj exact waar het vandaan kwam! Dankjewel!

En dan moeilijk doen over een stimulus cheque van 600 dollar. Het is belachelijk. Als je 600 kwadriljoen dollar verdeeld en aan iedereen op aarde geeft, dan is geld niet eens meer relevant! Je hebt zoveel geld dat het je niet eens meer kan schelen wat iets kost, je gaat gewoon de winkel in en ‘hier, hier is wat goud. Zie je later! Heb een geweldige dag!’ Want je kunt het niet uitgeven! Je hebt zoveel… en dat is het hele punt: dat is de manier waarop we zouden moeten leven. Dat is de manier waarop zíj geleefd hebben en zelfs meer dan dat: zij hebben in weelde geleefd in een breakaway en soort technologie, als de mensen wisten wat voor dingen ik aan gewend ben en zie…

NESARA/GESARA is daar deel van, we nemen het terug en dat gaat erg snel gebeuren. Daarom moeten we hier nu ook zijn, kijk naar de patenten, kijk naar Salvator Pais, voor vrije energie, voor de TR3B (een anti-zwaartekracht vliegtuig) en dit is een vrij operationeel patent, wat betekent dat die blauwdruk in operatie is, dat patent is in operatie sinds 1945! Wij hebben antizwaartekracht vliegtuigen sinds 1945??? Dit werd onder andere gedaan in Area 51 maar ook in andere DUMB’s over heel de wereld, het is overal, onder andere onder Pinegap, die DUMB is enórm. En dan in New Mexico, ze hebben DUMB’s zo groot als de halve staat. En portaalsystemen die je soepel en naadloos in iets wat lijkt op een shuttletrein onder de Sandia Mountains, waardoor je niet eens doorhebt dat je door een portaal ging en je staat op Mars. Om de dingen te bevatten die ze gedaan hebben…. Vlakbij het vliegveld van LA onderin het Hilton Hotel zit een jumpgate, zoals een stargate waarmee je over heel de aarde kunt jumpen of naar andere planeten waar ze slavenarbeiders hebben, dan denk je: WAT??

Maar dit was van óns. Wíj hebben dit gemaakt, wíj hebben die technologie ontwikkeld, ménsen hebben dat gedaan, en zij stolen het van ons! Maar dit is wat de bedoeling was hoe we zouden leven. In een systeem met vrije energie en je geen fossiele brandstoffen nódig hebt, in het geheel niet. En printers waarmee je alles kunt printen wat geen levend en organisch materiaal bevat. Je kunt voedingssubstanties printen, perfect voedsel, je kunt een goudstaaf printen dus wat is goud waard? Een eindeloos stuk hout dat voortdurend uit een printer komt, je hóeft geen bomen te kappen en al die idiote dingen te doen, door de planeet te oogsten en te verkrachten, dit hoefden we al meer dan 100 jaar niet meer te doen. Al 100 jaar hadden we onderdeel kunnen zijn van de enórme Infinite Alliance of Free Worlds die bestaat uit 95% van alle rassen/soorten die er zijn die in dienst zijn van de God die alle dingen creëerde en geen deel van deze demonische duisternis.

Omdat het menselijke ras is opgestaan en nu beschikken over vrije energie en een off-world capaciteit heeft en de alliance zich heeft gevormd helpen ze ons nu. Maar dit was hen niet toegestaan omdat ze niet tussenbeide komen tenzij je op het niveau van vooruitgang bent en in opstand komt, je moet opstaan en je moet nee zeggen. En hoe meer we opstaan en nee zeggen, hoe meer hulp ze kunnen geven.

De duistere zijde geeft niets om Gods Wetten, zij kwamen binnen en gaven de NAZI’s en cabal allerlei soorten technologie die voorbij de dingen gaan die we ons zelfs maar voor kunnen stellen. De stroomvoorziening op de TR3B, (zie Salvator Pais, US-patent Office) hebben de grootte van een schoenendoos, 1 triljoen Watt stroom! Ik bedoel: je hebt één schoenendoos nodig om de helft van de Westkust van stroom te voorzien? Als je dat kleiner maakt dan de batterij van je horloge, heb je genoeg stroom voor je huis en je auto. Het is belachelijk, we hebben al die rommel niet nodig en hadden al deze technologie, en al wat zij gedaan hebben is ons manipuleren en ons houden als een zootje vrije uitloop slaven op een kleine planeet, gevangenisplaneet.

Nu gaan we terugnemen wat van ons is, en we treden naar buiten, en we sluiten ons aan bij een community en leren dat er een oneindige God ís, en een oneindige Schepping. Het is niet een klein plat stukje land met wat kleine gaatjes met licht boven ons waarover ze tegen ons liegen, Gods Schepping is oneindig en al diegenen die in dienst zijn zijn oneindig. De hoeveelheid die níet in dienst is, zijn als een lokale zandbak bully op de kleuterschool. Satan is een zandbak kleuterschool bully vergeleken bij de Infinite Alliance of Free Worlds, rassen/soorten voorbij je bevattingsvermogen in de oneindige Schepping van God, die in dienst zijn van de God van de Gehele Schepping

Iedereen zou Heilige Geometrie, Geheime Wiskunde moeten bestuderen, de wiskunde van de Schepper. Er bestaat een enkele functie, Phi genaamd, dit is een wiskundige functie die ongelooflijk is voor proporties. En alles dat gecreëerd is in het Universum, en overal elders, is daarin gecreëerd, zelfs wijzelf, zelfs de DNA-spiraal. De breedte en de lengte is exact Phi. Je vingers: de ratio van je gewrichten van je vingers, en je pols tot je elleboog, en je elleboog tot je volledige arm, tot je volledige lengte, alles in dezelfde ratio. Om te leren dat er dan overduidelijk maar één Schepper is, wiskundig en absoluut redelijk. En dat we deze Heilige en Gouden Proporties en Golden Means en Gouden Wiskunde hebben en dat te begrijpen, zodat jij je dan realiseert dat je bespeeld wordt.

We hebben 66 boeken van de bijbel? Nee. Dit is wat die handlangers van die kwaadaardige duisternis doen wanneer ze naar een wereld komen. Ze nemen weg tot er 66 boeken over zijn. En ze lachen om je! Ze leggen het er dik bovenop, we hebben 711 boeken weggenomen van de oorspronkelijke 777, 3 zevens, zeven drieëenheden, zeven dagen van de Schepping, 777 boeken. En dan nemen ze stukken en beetjes en creëren religies om ons te verdelen en elkaar te laten aanvallen, zodat we onderling verdeeld zijn en niet opmerken dat ze ons bespelen. Het meest geweldige boek van allen, waar niemand ooit van gehoord heeft dat ons onze kracht volledig teruggeeft in één boek, groter dan alle boeken die we hebben bij elkaar vermenigvuldigd met 10, het boek van Maps and Keys. Waar alle poorten zijn, wat de sleutels zijn, álles. Dit boek hadden ze onder het Vaticaan, het boek van Maps and Keys, wacht maar tot het wordt vrijgegeven, We hebben al die tijd de sleutels tot het Koninkrijk gehad, God heeft ze ons gegeven en dat is wat ze gebruikt en gedaan hebben. Waarom vermengen ze zich met ons, als ze zo machtig en geweldig zijn? Sleutels van het Koninkrijk. Als je hierover leert wordt alles ineens logisch”.

Er zullen ook vele geneesmiddelen vrijkomen. In feite bestaan er al dertig jaar lang behandelingen voor kanker, echter er is geen geld aan te verdienen. Er valt geld te verdienen aan de diagnostieken en de huidige behandelingen. Er zijn allang kuren bekend die genezen, met name in de natuurlijke geneeswijzen, niet alleen voor kanker maar ook andere aandoeningen.

Gene zegt hierover:

“Sommige zijn zo basaal en eenvoudig dat het belachelijk is, die worden afgedaan als bakerpraatjes en sprookjes zodat we niet naar luisteren naar onze voorouders en de wijsheid van onze ouders en grootouders”. Gene bevestigt in deze uitzending de quantum MedBeds.

Blijf buiten de angst, ook al lijkt het zo duister. Q heeft voortdurend gezegd, en Gene zegt het ook: God Wint! Echter: je kunt niemand voor een rechtbank brengen als je niets kunt bewijzen. Bewijzen stapelen zich nu op, zodat er straks zonder enige gerede twijfel een oordeel geveld kán en zál worden. Als ze kunnen aantonen dat over héél de wereld verkiezingsfraude is gepleegd door middel van de machines die ze gebruiken, die te hacken zijn met een I-Phone en stemmen naar andere landen stuurt, en het is eigendom van de cabal zal dit beslist tot hun ondergang leiden.

Biden is een fake president, in een fake White House. De ontknoping komt echter niet op het moment die WIJ verkiezen, maar op GODS TIMING.

Put on the full armor of God: waaronder de shield of Faith… Faith is without Fear! Alle bovenstaande dingen zullen naar buiten komen, als het moment daar is…. Wist je dat de Armor of God meerdere malen genoemd wordt in de Q-posts? Dat is niet zonder reden….

(Uit Gene Decode – Courts of Heaven & Down the Rabbithole, DD 30-12-2021 UpFront In The Prophetic Radio & TV)

Warme groet,

Hannie