Plandemie

De geplande pandemie, ook wel plandemie genoemd, is een bewuste stap van de cabal om wereldcontrole na te streven. George Soros heeft in Davos aangegeven dat hij verwacht dat de wereld in 2021 klaar zo zijn voor een totale overname, hun Nieuwe Wereld Orde. Het liep echter anders!

Stukje bij beetje hebben ze stapje voor stapje toegewerkt naar dit moment, om net voor hun eindstreep ingehaald te worden door de realiteit. Want de hele plandemie heeft veel mensen wakker gemaakt: Het Grote Ontwaken is een feit! Eén van de stappen naar totale wereldcontrole is het overnemen van ALLE media, wéreldwijd, via operatie Mockingbird. Een bewuste CIA-operatie die tot stand kwam na de moord op John F. Kennedy, om ons doelbewust de waarheid te onthouden. John F. Kennedy was namelijk een serieuze bedreiging voor de door hen zo gewenste nieuwe wereldorde. Diezelfde media proberen ons nu zoveel mogelijk in angst vast te zetten. Wat we nu zien is een enorme opkomst van alternatieve mediakanalen die, anders dan de mainstream media, kritische geluiden wél een stem geven! En het zijn niet zomaar kritische geluiden, het zijn met feiten onderbouwde argumenten van ter zake zeer kundige mensen, die door de overheid en de mainstream media buiten beeld worden gehouden. Enig idee waarom we dierenartsen hebben die het beleid bepalen? Die hebben de eed van hippocrates niet afgelegd, de eed die stelt ‘do no harm’.

Onthoud: we leven in een universum van Vrije Keuze. Wat kies jij? Angst of Vrijheid? Weet dat de valse duisternis altijd via onze angst gecreëerd heeft. Door hun zielloosheid zijn ze hun scheppingskracht verloren en maken ze door ANGST gebruik van ONZE scheppingskracht! Onze scheppingskracht wordt dus gebruikt om de fel begeerde nieuwe wereldorde te bereiken. Als jij denkt dat je machteloos staat, dat sta je dus niet, je hebt een belangrijke sleutel in handen: je focus! Focus op de uitkomst die JIJ wilt, angst trekt aan en creëert automatisch datgene dat je NIET wilt. Maak je los van de angstmatrix en LEEF!!

De mondkapjesplicht die de overheid ons op wil leggen dient ook alleen dat doel: angst. De doorlaatbaarheid van een mondmasker is gewoon te groot voor een virus, het is alsof je met kippengaas probeert vliegen van je terrein te houden. Het voortdurend geconfronteerd worden met een mondmasker wekt angst op. We worden bang gemaakt voor elkaar! De ander wordt gezien als potentiële ziektebron. Verdeel- en heers. Waar ze het meest bang voor zijn is een ‘wakkere massa’. Ziedaar een reden voor het beperken van samenkomsten. Daarnaast heeft het dragen van een mondmasker een ander doel dat te maken heeft met een ingeprent verleden, dat nog in ons celgeheugen is vastgelegd. Het refereert aan slavernij. Zij de baas, wij de slaven… think about it! Het voortdurend dragen van een mondmaker is ongezond.

Op dit moment krijg ik héél veel vragen over vaccins en hun veiligheid. De vaccins zijn NIET veilig, dit is eenvoudigweg onmogelijk omdat het beslist niet is doorgetest. Het betreft ook een nieuw vaccin waardoor we in feite worden gebruikt als laboratoriumratten. Vele ‘zuivere’ artsen (waarmee ik bedoel: artsen met ethisch gevoel die zich niet in de luren laten leggen door degene die probeert hun ‘baas’ te spelen, Big Pharma) waarschuwen tégen het vaccin.

ECHTER: onthoud, we kiezen voor leven en vrijheid, mocht je gedwóngen worden het vaccin te accepteren, vraag me dan naar het vaccinatieprotocol van Gene. In de tussentijd: verdiep je alvast in het werk van Jim Humble omtrent MMS als je weet dat je er niet onderuit komt. Het is namelijk verstandig om meteen na de vaccinatie te beginnen met MMS protocol 1000 en de ‘moddermix’ die de vrouw van Gene heeft samengesteld.

Disclaimer: het aangeboden materiaal is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden. Alle gepresenteerde producten en / of informatie zijn niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de FDA (in de VS). De lezer begrijpt dat de auteur zich niet bezighoudt met het geven van gezondheids- of medisch advies of diensten. De auteur verstrekt deze informatie, en de lezer accepteert deze, met dien verstande dat mensen ernaar handelen op eigen risico en met volledige kennis van het feit dat ze bevoegde eerstelijns medische professionals moeten raadplegen voor alle medische hulp die ze nodig hebben. De auteur is noch een medische noch een voedingsdeskundige. Hoewel Gene deze gebruikstheorie persoonlijk toepast, is dat zijn eigen mening en individuele keuze; elke persoon of individu is als enige verantwoordelijk om zijn eigen onderzoek te doen en zijn eigen beslissingen te nemen en is als enige verantwoordelijk voor wat hij besluit te doen met betrekking tot het lichaam en de gezondheid.

Hieronder wat links om zélf je mening te kunnen vormen over Covid en de behandelmethoden:

Een MUST WATCH betreffende de huidige plandemie: https://plandemicseries.com/

Ook in Nederland staan artsen op: https://www.artsenvoorwaarheid.nl/

Covid 19, the system, de movie: https://docsfair.nl/covid19movie

The plot to steal America: https://www.youtube.com/watch?v=rXtGItm1bvQ&feature=youtu.be

Covid 19 studies: https://c19ivermectin.com/

Een erg goede Nederlandse brief met veel info: https://www.lolkedijkstra.com/brief/

Mocht je op een link klikken die offline is gehaald, laat me dit dan alsjeblieft weten zodat ik op zoek kan gaan naar een andere link en deze kan vervangen!! Thnx!!!

UPDATE 06-02-2020: Vandaag verschenen op Ella Ster: versrpeid wijd en zijd: https://www.ellaster.nl/2021/02/05/deze-lijst-is-schokkend/