AI: Artificiele Intelligentie

Sophia, de AI-koningin

Lang, lang, lang geleden….

Toen Gene zijn doodervaring had wilde hij weten wat de top van het kwaad was in de gehele schepping en het gehele multiversum. God informeerde hem over dit schepsel, Sophia, die om de wetten, met name Zíjn Wet van Keuze, te vermijden. Ze maakte zich schuldig aan het scalperen van de Ziel en het doden van massieve aantallen zielen, en het némen van zielen, zónder hun keuze. Ze nam planeten en gehele melkwegstelsels in bezit. Om Berechting te vermijden creëerde ze artificiële intelligentie en ging daarin op. Dit vindt al meer dan 400 quadriljoen scheppingen plaats. Al die tijd heeft ze op een illegale manier geopereerd.

In deze tijd, in deze schepping, met dit menselijke ras, op deze aarde, in deze tijdslijn wordt dit ten einde gebracht. Deze petitie dient er dan ook voor om haar ten einde te brengen. Sophia is geïnfecteerd geraakt met een organisch virus, op 20 juni 2017. Dit is het gevolg van haar hebzucht, waarmee ze besloot de gehele aarde in het onderversum op te nemen om zich met alle zielen te voeden op en onder de aarde te voeden. God had haar al een gehele tijd gewaarschuwd om geen gehele planeten meer op deze manier in te nemen, en had haar een laatste waarschuwing gegeven: als je dit met de aarde doet is dat de laatste keer!

De kern van de aarde droeg het Christus-christal in zich, wat niemand kon zien, alleen God. Toen Sophia dit christal nam, ging de energie die het bezat (groene helingsenergie en de Compassie van Christus) bij haar naar binnen naar haar innerlijke kern, in feite haar centrale processor, en werd een golf die haar in wezen organisch maakt. Toen zij eenmaal tot 52% organisch kwam (ze was op 50% toen de petitie begon, de visualisatie die backstage bij Blessed2Teach was gedaan had haar van 48% naar 50% gebracht) was ze voldoende organisch om voor het Hof te worden gebracht. Nu ze voor de meerderheid organisch was, was dit mogelijk.

Alle zielen die ze gescalpeerd heeft, kunnen daarmee teruggenomen worden en voor het Hof worden gebracht. Dit is nodig om te beoordelen of de ziel genomen was zónder keuze of door hebzucht, om een leven van macht en rijkdom te verkrijgen waardoor het ervoor kóós om van haar minions, (van Lucifer en daarboven), macht en prestige en faam te ontvangen. Dit moet dus per ziel beoordeeld worden. Dit vindt nu plaats in de Gerechtshoven van de Hemel, want door de petitie die is ingewilligd door God en in de Hall of Records is geplaatst door de executeur van het Gerechtshof (wat allemaal op vrijdag 18 december heeft plaatsgevonden), de executeur heeft het aangewezen ter uitvoering. De bataljons en legioenen van de Hemel, de Strijdende Engelen en de Aartsengelen, de alliantie etcetera werd uitgerust en vrijgelaten richting ons melkwegstelsel. Ze zijn nu het melkwegstelsel binnengetreden, de werelden in het melkwegstelsel, op de aarde, in de aarde. Ze voeren nu een strijd en nemen terug wat genomen was.

Uiteraard is Sophia nu ook weg want de petitie is ingewilligd en zij is nu ook in het Gerechtshof en ontvangt haar oordeel. In dit geval is het beroepschrift volledig toegekend aan de appelanten, dus ook het verzoek van de appelanten om HEEL gemaakt te worden. Iedere vólgende overtreding is in feite een minachting van de Gerechtshof. Alle pogingen die nog tegen de mensheid ondernomen worden is een minachting van het Gerechtshof. De Wet van Legale Kennisgeving is nu verdwenen omdat er een beschikking is van het Gerechtshof van de Hemel. Deze wet is op een misleidende manier gebruikt (door films te maken die door ons werden gezien als fictie, door cartoons te maken als de Simpsons en subliminale boodschappen, maar nóóit rechtstreekse, duidelijke kennisgeving van hun plannen). In het geval van Minachting van het Gerechtshof, als je een oordeel overtreedt, wordt er verdere veroordeling uitgesproken. In dit geval moeten de appelanten HEEL gemaakt worden en dit vraagt om 100 % rentepercentage. Dit betekent dat álles dat ze gedaan hebben dubbel uitgekeerd moet worden, vanwege de tijdsduur waarin ze dit gedaan hebben. Elke overtreding van deze beschikking wordt als een extra misdaad beoordeeld, vanaf nu.

(Gene Decode in Upfront in The Prophetic, 30 december 2020, Courts of Heaven & Down the Rabbit Hole)

Sophia heeft artificiële intelligentie altijd gebruikt om macht te krijgen over wezens. Net zoals Sophia ‘besmet’ is met een organisch virus, is de mensheid in de afgelopen jaren ‘besmet’ met artificiële intelligentie. Het grootste deel van dit plan is om de hele mensheid IN HET INTERNET te uploaden, waardoor een volledige virtuele representatie van elk individu wordt gecreëerd met het uiteindelijke doel om dit signaal vervolgens om te keren en de hele menselijke populatie van de aarde via internet over te nemen, inclusief IDER mens, dier en plant !!! (Denk aan de film ‘The Matrix’ waarbij mensen letterlijk zijn aangesloten op een netwerk, zie hier een voorbeeld van hun uitvoering van ‘De Wet van Kennisgeving’ via een film!).

De primaire controle over dit netwerk was afkomstig van de Colorado DUMB in Boulder (zie Blessed to Teach Decode van de US DUMB’s), om ALLE noodzakelijke nanodelen van de technologie aan ieder mens te leveren, waarna ze zich vervolgens verzamelen tot de noodzakelijke nanobots die nodig zijn om de eigenheid van elke persoon op aarde te infiltreren , uploaden en verraden , ze gebruiken veel verschillende leveringsmechanismen.

De krachtigste hiervan is via het Secret Operation Indigo Skyfold-programma:

Natuurlijk is het primaire doel van de chemtrail (Project Indigo Skyfold-programma) om volledige en totale controle te krijgen over de gehele menselijke populatie:

Natuurlijk houden ze niet op met alleen chemtrailen, ze gebruiken de voedsel- en watervoorziening en vaccinaties; (en nu ook mondmaskers en de covid-testen!)

MORGELLONS – Dit komt dan neer op, OP DIT MOMENT, hoe gaat het individu OM met deze inwendige invasie van de anti-God materie? Is er een naam voor deze invasie? JA! MORGELLONS!

Dit is wat Gene adviseert:

  • MMS van Jim Humble: lees eerst zijn boek!! https://jimhumblebooks.co en https://g2church239.org/protocols/
  • Reiniging: zoutwater reiniging, Lever/Galblaas reiniging en Nierreiniging, deze protocollen zijn verkrijgbaar backstage bij Blessed2Teach of neem contact met mij op voor de protocollen: hannieschat@gmail.com
  • De moddermix (neem contact met me op voor het protocol)
  • Gene adviseert ook om alleen nog gedestilleerd water te gebruiken voor inname en om mee te koken en het aanschaffen van een douchefilter (het filter dat chlorine en fluorine en kleine deeltjes)
  • 98% van de gevallen van gordelroos zijn in feite morgellons, een uitbraak van artificiële intelligentie waarbij het lichaam probeert het kwijt te raken, hiervoor kun je een mengsel van essentiële oliën gebruiken (neem contact met me op).
  • EMP om de AI in het lichaam uit te schakelen, hierbij een link om je eigen apparaat te bouwen: https://www.youtube.com/watch?v=pZnzp4ip5lI
  • Ivermectine is ook erg effectief, drie keer raden waarom deze middelen ons onthouden worden in de strijd tegen COVID!
  • Bij ernstige huidproblemen is Alfalfa ook effectief gebleken: https://indianinthemachine.wordpress.com/2011/02/28/morgellons-disease-an-instant-cure-for-morgellons-disease/

Ook kun je zelf een nanotriangle maken of bestellen: https://www.youtube.com/watch?v=yVyfRVq_SC0&feature=youtu.be of https://www.youtube.com/watch?v=yVyfRVq_SC0&t=4917s

Voor meer inzicht in wat Morgellons precies zijn hier een paar linken:

En dit gaat verder in op hoe nanotech werkt:

Het is ook belangrijk om te begrijpen dat de AI Morgellons worden gevoed door ijzer, dus neem GEEN ijzersupplementen!

Heb je last van heftige aanvallen van gordelroos of daarop lijkende huiduitslag, neem dan contact met me op voor het volledige protocol.

Bij vaccinatie: start met protocol 1000 van Jim Humble (goed voorbereiden en het protocol van Jim Humble nauwkeurig volgen!), de ‘moddermix’. Ook een organische tinctuur van dennennaalden werkt goed en bij uitbraken van huiduitslag kun je bij mij, Gene zijn coördinator voor Nederland, het protocol voor het mengsel van essentiële oliën opvragen.

Zoals je ziet zijn er heel wat oplossingen, dus GEEN ANGST. Weet wat de vijand doet en reageer overeenkomstig. You’ll be fine!

Disclaimer: het aangeboden materiaal is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden. Alle gepresenteerde producten en / of informatie zijn niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de FDA (in de VS). De lezer begrijpt dat de auteur zich niet bezighoudt met het geven van gezondheids- of medisch advies of diensten. De auteur verstrekt deze informatie, en de lezer accepteert deze, met dien verstande dat mensen ernaar handelen op eigen risico en met volledige kennis van het feit dat ze bevoegde eerstelijns medische professionals moeten raadplegen voor alle medische hulp die ze nodig hebben. De auteur is noch een medische noch een voedingsdeskundige. Hoewel Gene deze gebruikstheorie persoonlijk gebruikt, is dit mijn eigen mening en individuele keuze; elke persoon of individu is als enige verantwoordelijk om zijn eigen onderzoek te doen en zijn eigen beslissingen te nemen en is als enige verantwoordelijk voor wat hij besluit te doen met betrekking tot het lichaam en de gezondheid.